top of page

Annemarie Bentert

Ik ben Annemarie Bentert 39 jaar jong. Ik ben al geruime tijd werkzaam in de zorg. Ik heb mijn diploma als ziekenverzorgende. Ik ben werkzaam als coördinator welzijn en activering en verantwoordelijk voor de “complexere” zorg- en begeleidingsvragen.
 
Uit eigen ervaring weet ik dat er zich soms situaties voordoen, waardoor je tijdelijk even niet thuis kan wonen. Het geeft dan ook een goed gevoel dat er elders mensen zijn die hun huis openstellen voor jou en je opvangen. Hierdoor heb ik mijn opleiding gewoon af kunnen maken en aan mij zelf kunnen werken.

 

Na de geboorte van onze dochter is mijn gevoel voor het opstarten van een gezinshuisboerderij sterker geworden. Nu wij logeeropvang bieden merk ik hoe dankbaar ik ben dat ik dit mag doen. Hetgeen mijn overtuiging nog sterker heeft gemaakt. 

 

Ik beleef ok veel plezier in lezen,  spelletjes, onze hond en de natuur. Ook koken en creatief bezig zijn is een hobby. Ik zie er naar uit om een moestuin op te zetten en met de eigen verbouwde groenten samen in de keuken een heerlijk gerecht samen te stellen. 

bottom of page