top of page

Beschikbaarheid:

4 plaatsen op de woensdagmiddag en 4 plaatsen op de zaterdag.

Woensdagmiddag na schooltijd tot na het avondeten (v.a. 12.00 uur tot 18.30 uur)

Zaterdag aanvang 10.00 uur tot 16.30 uur

mogelijkheden buiten deze uren in overleg.

BuitenSchoolseOpvang

Wat is er nu leuker dan je vrije tijd doorbrengen op een boerderij die gelegen is aan de Regge? Je kan er avonturen beleven, die vergelijkbaar zijn met een spannend jongensboek, serie, of de Penny? Dus geschikt voor stoere kerels en meiden die iets hebben met de boerderij en de omliggende natuur.

Wat doen wij zoal?

De afgelopen weken hebben we: een vlieger gemaakt, een vliegtuig gemaakt, pizza gebakken op houtvuur, wol gefilt, een konijnenhok gebouwd en gewerkt in de moestuin.

Op de boerderij is veel te beleven: we hebben konijnen, katten, cavia's, kippen, ponies, trampoline, schelters, knutselspullen, timmerspullen.....

Achter de boerderij ligt een stuk bos waar je hutten kan bouwen, bomen klimmen en de Regge waarin of waarlangs je kan spelen.

Bij alles wordt rekening gehouden wat je eigen mogelijkheden zijn. Je hoeft niets te doen wat je niet durft of waar je nog niet aan toe bent. Wij vinden het ook belangrijk, dat iedereen welkom is en mag zijn wie die is. Je kan er lekker raazen, maar er zijn ook momenten en plekken waar rust is.

 

bottom of page