top of page
gezinshuis, zorgboerderij

Beschikbaarheid

Momenteel zijn alle plekken bezet

Gezinshuis

Heijmen betekend thuiskomen. HeijmenEs staat voor thuiskomen op de Es. Op de HeijmenEs, ga je wonen in een gewoon gezin. Je hebt zo altijd dezelfde vertrouwde gezichten. Een gewoon gezin die in de samenleving staat. Alle gezinsleden hebben ook hun eigen werkzaamheden en tijdsbesteding. De omgeving is niet alleen maar gericht op zorg en begeleiden. Vanuit onze eigen werkervaring hebben wij dit ervaren als onnatuurlijk en benauwend. We bieden ruimte, waarbinnen de begeleiding natuurlijk plaats vindt. Want je bent toch veel meer dan een zorg- of begeleidingsvraag? Wat zijn jou interesses, wat zijn je talenten, wat zou je graag willen leren?

 

De HeijmenEs is een boerderij gelegen aan rivier de Regge. Er is veel ruimte in en om het huis. In het huis krijgen alle kinderen een eigen ruimte en er zijn meerdere gezamenlijke ruimten. Naast de boerderij ligt een moestuin, een siertuin, een werkplaats en verschillende stallen met kleinvee, ponies en paarden. De HeijmenEs ligt niet in "the middle of nowhere" op nog geen 10 minuten fietsen is de stadskern, met winkels, verenigingen, bibliotheek en een zwembad. De HeijmenEs is met eigen vervoer en openbaar vervoer goed bereikbaar. In de directe omgeving liggen verschillende scholen voor basis- en voortgezet onderwijs. In de Regio zijn er verschillende mogelijkheden voor speciaal onderwijs. Klik voor meer informatie over de regio en de scholen op de knop hier naast.

Gezinzinshuis HeijmenEs biedt 5 plaatsen. Aanmelden kan via het contactformulier op deze website. Als gezinshuis werken wij samen met Gezinshuis.com en het Trias, waardoor wij transparant zijn en de kwaliteit kunnen waarborgen.

 

bottom of page