top of page

Angelo van der Wal

Ik ben Angelo van der Wal. Ik ben opgegroeid op het platteland en het werken met mensen zit in mijn natuur. De afgelopen 18 jaar heb ik veel ervaring opgedaan. Ik vind het een prachtig vak en heb middels opleidingen en cursussen veel kennis opgedaan. Wat ik van nature deed, kan ik nu ook onderbouwen en verantwoorden.

 

Ik heb ervaring veel ervaring in het werken met jongeren. Ik heb geleerd hoe je kan meebewegen en leren, door mij een ander in te beelden, daarop af te stemmen en te verbinden. De ervaring heeft mij geleerd dat je kinderen beter kan motiveren van binnenuit, dan van bovenaf.  

 

Ik heb gewerkt als eerst verantwoordelijke, ik heb mede beleidsplannen en werkplannen geschreven en was verantwoordelijk voor de uitvoering op de werkvloer. Ik ben vaak ingezet op de 'moeilijkere' jongeren. Jongeren die ik vaak als heel plezierig heb ervaren.

 

Ik ben een buitenmens, ik hou van dieren, van tuinieren en rondstruinen in de natuur. Ik ben ook graag aan het klussen in de werkplaats. Ik kan timmeren, lassen en sleutelen en vind het dan ook leuk om samen dingen te maken. Ik mag ook graag muziek maken: gitaar spelen, drummen en zingen.

bottom of page